Algemene informatie

Aanmelding
Aanmelden kan via het contactformulier, per mail of telefonisch. Let er op dat u geen medische gegevens vermeld op het contactformulier of in de email. 

Eerste afspraak
Bij de eerste afspraak vragen wij u om akkoord te gaan met onze algemene voorwaardenVia deze link kunt u vooraf al zien wat onze algemene voorwaarden inhouden. Bij de eerste afspraak heeft het onze voorkeur dat u een verwijzing van uw arts mee neemt. Zo kunnen wij direct starten. 

Behandeling
U kunt verdere informatie over hoe wij met uw gegevens om gaan terug vinden in onze privacyregeling. Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent over de behandeling. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u in onze klachtenregeling vinden waar u dan terecht kunt.

Wachttijden
Er zijn op dit moment geen wachttijden. Wij streven er naar om, na aanmelding, binnen vijf werkdagen de eerste afspraak in te plannen. 

Verslaglegging
Wij verzorgen een (eind)rapportage naar de verwijzer. Mocht dit tussentijds wenselijk zijn bv. voor een controle afspraak, breng ons hier van op de hoogte zodat we voor een tussentijdse rapportage kunnen zorgen. 

Afmelden
Mocht u verhinderd zijn dan vragen wij u de afspraak tijdig te annuleren. We zullen samen met u kijken om de afspraak te verzetten. Mocht u korter dan 24 uur voor uw afspraak afmelden zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. 

Bereikbaarheid
Zowel bij onze locatie in Veldhoven als onze locatie in Boxtel kunt u dichtbij de ingang parkeren.